Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Składniki
do garka wzucic maslo mleko zgrzac az maslo sie rozpusci nastepnie dodac cukier i mieszac gdy cukier sie rozpusci i bedzie jednolita masa odstawic na bok
nastepnie ubic bialka jajek na sztywna piane i dodac do tego wczesniej zrobiona mase dobrze wymieszac wysmarowac blache olejem poporcjowac kokosanki w niewielkie kulki wlozyc do rozgrzanego piekarnika 160stopni na ok 20-25 min w zaleznosci od wielkosci kokosanek gotowe