Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 224
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 112
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 224
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 112
Składniki
do garka wzucic maslo mleko zgrzac az maslo sie rozpusci nastepnie dodac cukier i mieszac gdy cukier sie rozpusci i bedzie jednolita masa odstawic na bok
nastepnie ubic bialka jajek na sztywna piane i dodac do tego wczesniej zrobiona mase dobrze wymieszac wysmarowac blache olejem poporcjowac kokosanki w niewielkie kulki wlozyc do rozgrzanego piekarnika 160stopni na ok 20-25 min w zaleznosci od wielkosci kokosanek gotowe