Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52113
Polecam.
Odsłon: 326
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 254
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2491
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52113
Polecam.
Odsłon: 326
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 254
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2491
Składniki
do garka wzucic maslo mleko zgrzac az maslo sie rozpusci nastepnie dodac cukier i mieszac gdy cukier sie rozpusci i bedzie jednolita masa odstawic na bok
nastepnie ubic bialka jajek na sztywna piane i dodac do tego wczesniej zrobiona mase dobrze wymieszac wysmarowac blache olejem poporcjowac kokosanki w niewielkie kulki wlozyc do rozgrzanego piekarnika 160stopni na ok 20-25 min w zaleznosci od wielkosci kokosanek gotowe