Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krajanka bananowa"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2282
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2282
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
Margarynę zmiksuj z cukrem pudrem oraz żółtkami. Dodaj rozpuszczoną, w szklance wody, tężejącą galaretkę i rozgniecione banany. Wyłóż na blaszkę.
Ser zmiksuj z cukrem, dodaj tężejącą galaretkę. Wylej na masę banananową. Wstaw do lodówki. Stężone ciasto pokrój na kwadraty. Zanurzaj je w rozpuszczonej polewie, obtocz w wiórkach.
<strong>Przepis nadesłała Mariola Szczypel z Wąsoszy</strong>Źródło: Takie jest życie