Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krajanka bananowa"
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 56
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 30
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 59
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 338
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2557
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 56
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 30
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 59
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 338
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2557
Składniki
Margarynę zmiksuj z cukrem pudrem oraz żółtkami. Dodaj rozpuszczoną, w szklance wody, tężejącą galaretkę i rozgniecione banany. Wyłóż na blaszkę.
Ser zmiksuj z cukrem, dodaj tężejącą galaretkę. Wylej na masę banananową. Wstaw do lodówki. Stężone ciasto pokrój na kwadraty. Zanurzaj je w rozpuszczonej polewie, obtocz w wiórkach.
<strong>Przepis nadesłała Mariola Szczypel z Wąsoszy</strong>Źródło: Takie jest życie