Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krajanka bananowa"
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 908
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2784
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 908
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2784
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Składniki
Margarynę zmiksuj z cukrem pudrem oraz żółtkami. Dodaj rozpuszczoną, w szklance wody, tężejącą galaretkę i rozgniecione banany. Wyłóż na blaszkę.
Ser zmiksuj z cukrem, dodaj tężejącą galaretkę. Wylej na masę banananową. Wstaw do lodówki. Stężone ciasto pokrój na kwadraty. Zanurzaj je w rozpuszczonej polewie, obtocz w wiórkach.
<strong>Przepis nadesłała Mariola Szczypel z Wąsoszy</strong>Źródło: Takie jest życie