Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37698
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3689
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 36
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37698
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3689
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 36
Składniki
Słodzone mleko skondensowane wstawiamy do garka i gotujemy 2 godziny pilnując aby nie wyparowała woda ( puszka musi być cały czas zatopiona całkowicie w wodzie ).Poczym odstawiamy do całkowitego ostygnięcia.
Na blache wykładamy warstwe krakersów, a na nią przygotowany według przepisu 1 krem karpatkowy, poczym na krem nakładamy kolejną warstwe krakersów.
Na krakersy rozkładamy ostudzone mleko i przykrywamy kolejną warstwą krakersów.
Na krakersy wykładamy kolejny krem karpatkowy i przykrywamy krakersami.
Wierzch dekorujemy ubitą śnieżką i posypujemy startą na drobnych oczkach czekoladą.