Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, bez pieczenia, sukces gwarantowany. Nikt się nie oprze.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1590
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1590
Składniki
krem do karpatki ubić według przepisu na opakowaniu, w odzielnym naczyniu ubić śmietanę dodając dla pewności śmietan fix
układać warstwami, krakersy -"Krówka", krakersy - karpatka, krakersy- bita śmietana, wierzch dekorujemy wedle uznania; orzechy, wiórki kokosowe, kakao granulowane, tarta czekolada
smacznego