Do góry

Desery Przepis na:

Krem kokosowy do przekładania ciasta

Krem kokosowy do przekładania ciasta

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 26

Dodano:

Odsłon: 13616

Krem ma świetna konsystencję , jest szybki i prosty w zrobieniu oraz jest smaczny . Polecam ten krem do przekładania biszkoptu ,oraz murzynka .Ciasto można najpierw posmarować dżemem,a następnie nałożyć krem kokosowy. Polecam !

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. wszystkie składniki ze sobą połączyć oraz zagotować do odparowania ciągle mieszając.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

marta-janik-963 21 stycznia 2014 takie moze glupie pytanie: czy składniki łączyć na ogniu, czyli masło rozpuscic z reszta, czy najpierw robotem wszystko ubić a pozniej na ogien? jestem nowicjuszka wiec wole dopytac. Pozdrawiam!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń