Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-03-2015
Deser zdecydowanie nie jest dla osób na diecie. Najlepsze kruche ciasteczka dla wielbicieli masła orzechowego i gorzkiej czekolady.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Masło (orzechowe i zwykle) ucieramy z cukrem i jajkami. Dokładamy łyżkę śmietany. Dodajemy resztę suchych składników. Na koncu czekoladę i orzeszki ziemne.
Wyrabiamy, formujemy ciasteczka na blasze. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 15 minut.