Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy dają do kruchego ciasta śmietanę, ja daję ocet i wtedy jest dopiero kruche... spróbujcie
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 179
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 359
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10889
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 179
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 359
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10889
Składniki
Odzielamy żółtka od białek, białka odstawiamy na bok, resztę składników zagniatamy szybko (najlepiej żeby wszystkie składniki miały temperaturę pokojową ). I to tyle reszta składników wedle uznania, można zrobić jabłecznik, sernik, jak kto uważa. Białka możemy zużyć, ubijając pianę jako dodatek na wierzch ciasta lub zrobić bezy.