Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy dają do kruchego ciasta śmietanę, ja daję ocet i wtedy jest dopiero kruche... spróbujcie
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7133
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 25
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 38
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 39
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7133
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 25
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 38
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 39
Składniki
Odzielamy żółtka od białek, białka odstawiamy na bok, resztę składników zagniatamy szybko (najlepiej żeby wszystkie składniki miały temperaturę pokojową ). I to tyle reszta składników wedle uznania, można zrobić jabłecznik, sernik, jak kto uważa. Białka możemy zużyć, ubijając pianę jako dodatek na wierzch ciasta lub zrobić bezy.