Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z małą ilością tłuszczu, małą ilością węglowodanów (w porównaniu do innych ciast) a dużą ilością białka. I przy okazji smaczne!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1813
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1813
Składniki
białka z żółtkami miksujemy około 10 minut do uzyskania jednolitej masy
do masy dodajemy cukry i miksujemy moment
dodajemy powoli ser, cały czas miksując, do uzyskania jednolitej masy. na koniec dodajemy bakalie jeżeli się na nie zdecydowliśmy
masę wlewamy do blachy, nasmarowanej odrobina margaryny i z dnem wyłożonym herbatnikami. pieczemy 30 minut w 180st. po czym wyłączamy piekarnik ale nie wyjmujemy z niego ciasta przez następne 30 minut. Smacznego