Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z małą ilością tłuszczu, małą ilością węglowodanów (w porównaniu do innych ciast) a dużą ilością białka. I przy okazji smaczne!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
białka z żółtkami miksujemy około 10 minut do uzyskania jednolitej masy
do masy dodajemy cukry i miksujemy moment
dodajemy powoli ser, cały czas miksując, do uzyskania jednolitej masy. na koniec dodajemy bakalie jeżeli się na nie zdecydowliśmy
masę wlewamy do blachy, nasmarowanej odrobina margaryny i z dnem wyłożonym herbatnikami. pieczemy 30 minut w 180st. po czym wyłączamy piekarnik ale nie wyjmujemy z niego ciasta przez następne 30 minut. Smacznego