Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny pięknie się prezentuje :-)♡ na codzień i od święta:-):-)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1229
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1229
Składniki
Szpinak rozmrozić pozostawić z wodą!!!!!!Białka ubić na sztywną pianę następnie dodać słodzidło,żółtka,olejek ubijać cały czas w między czasie dodać przesianą mąkę,proszek do pieczenia i sodę wszystko wymieszać na jednolitą masę na sam koniec dodać szpinak z wodą po odmrożeniu wszystko dokładnie wymieszać masa będzie lejąca nastawić piekarnik 180 stopni ciasto przelać do tortownicy wyłożonej papierem i piec 50 min do suchego patyczka po upieczeniu zostawiamy do ostudzenia. Następnie robimy krem mleczko kokosowe lub śmietanę miksujemy na najwyższych obrotach następnie dodajemy puder i dalej miksujemy po przygotowaniu kremu Przestudzone ciasto kroimy na pół jedną część smarujemy kremem robimy mały pagórek resztę ciasta kruszymy i obsypujemy cały krem układamy owoce maliny,granat,owoce leśne według uznania podajemy schłodzone Smacznego:-)