Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny pięknie się prezentuje :-)♡ na codzień i od święta:-):-)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19347
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13081
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1736
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19347
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13081
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1736
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Składniki
Szpinak rozmrozić pozostawić z wodą!!!!!!Białka ubić na sztywną pianę następnie dodać słodzidło,żółtka,olejek ubijać cały czas w między czasie dodać przesianą mąkę,proszek do pieczenia i sodę wszystko wymieszać na jednolitą masę na sam koniec dodać szpinak z wodą po odmrożeniu wszystko dokładnie wymieszać masa będzie lejąca nastawić piekarnik 180 stopni ciasto przelać do tortownicy wyłożonej papierem i piec 50 min do suchego patyczka po upieczeniu zostawiamy do ostudzenia. Następnie robimy krem mleczko kokosowe lub śmietanę miksujemy na najwyższych obrotach następnie dodajemy puder i dalej miksujemy po przygotowaniu kremu Przestudzone ciasto kroimy na pół jedną część smarujemy kremem robimy mały pagórek resztę ciasta kruszymy i obsypujemy cały krem układamy owoce maliny,granat,owoce leśne według uznania podajemy schłodzone Smacznego:-)