Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 119
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 64
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 17
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 119
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 64
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 17
Składniki
Bitą śmietanę w proszku dokładnie miksujemy z zimnym mlekiem. W osobnym naczyniu ubijamy śmietanę. Dodajemy do bitej śmietany i mieszamy, aż powstanie jednolita masa.
Białka ubijamy w odzielnym naczyniu z cukrem, następnie dodajemy żółtka i dokładnie mieszamy. Potem dodajemy stopniwo do masy mleczno-śmietankowej i ponownie dokładnie mieszamy.
Przygodowaną masę wstawiamy na kilka godzin do zamrażalnika.
SMACZNEGO!!!