Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lody , ze słodką polewą : D
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8452
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 532
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8452
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 532
Składniki
Masło utrzeć z cukrem pudrem,dodać zmielony biały ser i dalej ucierać.
Galaretki rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody. Gdy zaczną gęstnieć,połączyć z masą serową,lekko zamieszać mikserem lub łyżką,dodać bakalie i całość wymieszać.
Masę nakładać do pucharków.
Polać truskawkami zmiksowanymi z odrobiną cukru