Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lody , ze słodką polewą : D
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Masło utrzeć z cukrem pudrem,dodać zmielony biały ser i dalej ucierać.
Galaretki rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody. Gdy zaczną gęstnieć,połączyć z masą serową,lekko zamieszać mikserem lub łyżką,dodać bakalie i całość wymieszać.
Masę nakładać do pucharków.
Polać truskawkami zmiksowanymi z odrobiną cukru