Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody orzechowe proste i smaczne na upalne dni.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2201
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2201
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
Z jajek i cukru przygotować zabajone, orzechy uprażyć i umielić, śmietane ubić. Do utartego zabajone dodać uprażone i umielone orzechy i bitą śmietanę, wszystko wymieszać. Wsadzić do lodówki/zamrażarki. Po wyjeciu z lodówki polać sosoem z trzciny cukrowej.