Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody orzechowe proste i smaczne na upalne dni.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414114
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414114
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Składniki
Z jajek i cukru przygotować zabajone, orzechy uprażyć i umielić, śmietane ubić. Do utartego zabajone dodać uprażone i umielone orzechy i bitą śmietanę, wszystko wymieszać. Wsadzić do lodówki/zamrażarki. Po wyjeciu z lodówki polać sosoem z trzciny cukrowej.