Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 67
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 784
Dziś do pracy.
Odsłon: 297
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1745
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 67
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 784
Dziś do pracy.
Odsłon: 297
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1745
Składniki
Mak sparzyć, zmielić dwukrotnie w maszynce do mielenia. Podgrzać miód dodać masło, gotować aż się lekko zarumieni, włożyć mak, smażyć przez 2-3 minuty. Masę rozsmarować na waflach, przycisnąć deseczką i przełożyć ciężkim przedmiotem.