Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie do zrobienia, momentalnie znika z talerza
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3633
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4406
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3633
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4406
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Składniki
banan obrac, pokroic na 4 czesci wzdłuz i poprzek. obsmazyc delikatnie na maśle posypujac z obu stron cynamonem ( opcjonalnie możne posypac przyprawą Kamisa do kawy i deserów). Wyjąc banany na talerzyk.
Na pozostałe masło na patelni dodać golden syrup ( moze byc sztuczny miod lub w ogole zamiast tego po prostu łyżeczka miodu wiecej)., miód. Zamieszac a nastepnie dodac serek mascarpone. Wymieszac. Ogien pod ptelnia ma byc bardzo delikatny, bo to nie musi sie gotowac.
Gotowym sosem polac banany