Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 112
Dodano: 01.12.2009
Odsłon: 9982
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
banan obrac, pokroic na 4 czesci wzdłuz i poprzek. obsmazyc delikatnie na maśle posypujac z obu stron cynamonem ( opcjonalnie możne posypac przyprawą Kamisa do kawy i deserów). Wyjąc banany na talerzyk.
Na pozostałe masło na patelni dodać golden syrup ( moze byc sztuczny miod lub w ogole zamiast tego po prostu łyżeczka miodu wiecej)., miód. Zamieszac a nastepnie dodac serek mascarpone. Wymieszac. Ogien pod ptelnia ma byc bardzo delikatny, bo to nie musi sie gotowac.
Gotowym sosem polac banany
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 02 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Ależ smakowite :)0 Kto głosował? | Odpowiedz