Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54194
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 534
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5521
 
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54194
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 534
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5521
 
         
        Składniki
Dno i boki brytfanny wyłożyć herbatnikami. Ugotować budyń (wziąć 2/3 mleka z przepisu) z dodatkiem margaryny. Ostudzić. Wsypać bakalie i wymieszać. Wyłożyć masę na herbatniki, wyrównać. Ułożyć kolejną warstwę herbatników. Polać je rozpuszczoną polewą. Gdy przestygnie, posypać ciasto wiórkami kokosowymi.