Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1019
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2926
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1019
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2926
Składniki
Dno i boki brytfanny wyłożyć herbatnikami. Ugotować budyń (wziąć 2/3 mleka z przepisu) z dodatkiem margaryny. Ostudzić. Wsypać bakalie i wymieszać. Wyłożyć masę na herbatniki, wyrównać. Ułożyć kolejną warstwę herbatników. Polać je rozpuszczoną polewą. Gdy przestygnie, posypać ciasto wiórkami kokosowymi.