Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mazurek to typowo Wielkanocny wypiek.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22268
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 120
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 136
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 279
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22268
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 120
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 136
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 279
Składniki
Miękkie masło, mąkę i cukier puder ucieramy na gładką masę dodając żółtka. Zagniecione ciasto formujemy w kulę i wstawiamy do lodówki. Po godzinie ciasto rozwałkujemy,wykładamy na formę do pieczenia. Pieczemy 15 minut w 180 stopniach.Ostudzone mazurki dekorujemy bakaliami,kolorowymi lukrami i czekoladą.Kto co lubi.