Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ROZPŁYWAJĄCY SIĘ W USTACH. SERNIK JEST NA DUUUŻĄ BLACHĘ. JEST DROGI ALĘ NAPRAWDĘ DUŻY I PYSZNY.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1946
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2610
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1946
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2610
Składniki
MARGARYNĘ UTRZEĆ Z 1SZKL CUKRU DODAJĄC PO JEDNYM ŻÓŁTKU.
UCIERAJĄC DODAWAĆ ZMIELONY SER I CAŁE JAJKA,BUDYŃ , AROMAT I PROSZEK DO PIECZENIA.
UBIĆ PIANĘ Z 6-ŚCIU BIAŁEK I POŁĄCZYĆ Z MASĄ SEROWĄ
WYŁOŻYĆ NA KRUCHY SPÓD I PIEC 45-60 MIN.
MOŻNA UCIERAĆ WSZYSTKO MIKSEREM.TYLKO PIANĘ WMIESZAĆ DREWNIANĄ ŁYŻKĄ.