Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Migdałowe muffinki"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25925
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3246
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1413
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25925
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3246
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1413
Składniki
Ciastka migdałowe pokrusz. Okruszki wymieszaj z masłem, jajkami, cukrem waniliowym, brązowym cukrem i mlekiem. Utrzyj na puszystą masę. Połącz z mąką.
Foremki w kształcie serduszek posmaruj tłuszczem. Oprósz mąką. Napełnij ciastem. Piecz 25 min w temp. 175 st. Wystudź, rozetnij.
Twaróg połącz z cukrem oraz odrobiną olejku migdałowego. Masą przełóż ciastka. Ewentualnie oprósz cukrem pudrem i udekoruj według uznania.Źródło: Naj