Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Migdałowe muffinki"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12303
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13105
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5314
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12303
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13105
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5314
Składniki
Ciastka migdałowe pokrusz. Okruszki wymieszaj z masłem, jajkami, cukrem waniliowym, brązowym cukrem i mlekiem. Utrzyj na puszystą masę. Połącz z mąką.
Foremki w kształcie serduszek posmaruj tłuszczem. Oprósz mąką. Napełnij ciastem. Piecz 25 min w temp. 175 st. Wystudź, rozetnij.
Twaróg połącz z cukrem oraz odrobiną olejku migdałowego. Masą przełóż ciastka. Ewentualnie oprósz cukrem pudrem i udekoruj według uznania.Źródło: Naj