Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Migdałowe muffinki"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Składniki
Ciastka migdałowe pokrusz. Okruszki wymieszaj z masłem, jajkami, cukrem waniliowym, brązowym cukrem i mlekiem. Utrzyj na puszystą masę. Połącz z mąką.
Foremki w kształcie serduszek posmaruj tłuszczem. Oprósz mąką. Napełnij ciastem. Piecz 25 min w temp. 175 st. Wystudź, rozetnij.
Twaróg połącz z cukrem oraz odrobiną olejku migdałowego. Masą przełóż ciastka. Ewentualnie oprósz cukrem pudrem i udekoruj według uznania.Źródło: Naj