Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samczne i szybkie babeczki na każdą okazję!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 954
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 954
Składniki
Jajko ucieramy z cukrem. Dodajemy wszystkie "mokre składniki" i miksujemy.
W drugiej misce mieszamy czekoladę ze składnikami "suchymi". Następnie suche składniki wsypujemy do tych "mokrych" i mieszamy.
Gotowe ciasto przekładamy do papilotek i pieczemy przez około 16-18 minut w 200 stopniach C. Na koniec można rozpuścić czarną czekoladę i udekorować babeczki. UWAGA! Chcąc uzyskać ciemne babeczki wystarczy zamienić czekoladę na mleczną lub gorzką oraz 2 łyżki mąki zamienić na kakao ;)