Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 199
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2210
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 966
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 199
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2210
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 966
Składniki
margaryne rozpuscic i odstawic do wystygniecia jajka, make,cukier i mleko dokladne wymieszac na mase dodac sode cynamon, kakao i powidla -doklanie wymieszac i na koniec dodac rozpuszczona magaryne. Wylac do przygotowanych 2 okraglych zeberkowych brytfanek(wysmarowanych margaryna i posypanych bulka tarta) tak do 3/4 brytfanki(mocno rosnie) Piec okolo 45 minut w 180 stopniach. Po ostudzeniu mozna polac polewa czekoladowa.