Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2626
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 870
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2626
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 870
Składniki
margaryne rozpuscic i odstawic do wystygniecia jajka, make,cukier i mleko dokladne wymieszac na mase dodac sode cynamon, kakao i powidla -doklanie wymieszac i na koniec dodac rozpuszczona magaryne. Wylac do przygotowanych 2 okraglych zeberkowych brytfanek(wysmarowanych margaryna i posypanych bulka tarta) tak do 3/4 brytfanki(mocno rosnie) Piec okolo 45 minut w 180 stopniach. Po ostudzeniu mozna polac polewa czekoladowa.