Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy się zajadali, aż im się uszy trzęsły :) Potrawa bardzo pyszna i prosta.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Składniki
Przygotuj naleśniki: jajka utrzyj z cukrem i szczyptą soli na puszystą masę. Cały czas ubijając, porcjami dodaj mąkę, proszek do pieczenia, mleko i masło. Patelnię cienko smaruj tłuszczem. Wlewaj porcje ciasta Smaż naleśniki na rumiano.
Zrób mus: truskawki oczyść, umyj, zmiksuj z cukrem waniliowym i 1 łyżką cukru pudru.
Na koniec dodaj bitą śmietanę. - Przepis wzięty z gazety Tina.