Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy się zajadali, aż im się uszy trzęsły :) Potrawa bardzo pyszna i prosta.
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72440
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 535
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15576
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3408
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72440
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 535
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15576
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3408
Składniki
Przygotuj naleśniki: jajka utrzyj z cukrem i szczyptą soli na puszystą masę. Cały czas ubijając, porcjami dodaj mąkę, proszek do pieczenia, mleko i masło. Patelnię cienko smaruj tłuszczem. Wlewaj porcje ciasta Smaż naleśniki na rumiano.
Zrób mus: truskawki oczyść, umyj, zmiksuj z cukrem waniliowym i 1 łyżką cukru pudru.
Na koniec dodaj bitą śmietanę. - Przepis wzięty z gazety Tina.