Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i niepowtarzalny smak, a tak prosty w przygotowaniu.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Margarynę, cukier, cukier waniliowy, kakao i wodę włożyć do rondelka, zagotować i odstawić na 5 minut.
Dodać 3 szklanki mleka w proszku na przemian z 3 paczkami herbatników.
Wlać do blachy wyłożonej folią aluminiową i wstawić do lodówki do zastygnięcia. Smacznego!