Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Owoce leśne pod pierzynką"
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1105
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 356
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 584
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1105
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 356
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 584
Składniki
Do miski wsyp przesianą mąkę, cukier i wiórki kokosowe, wymieszaj. Dodaj rozpuszczone ostudzone masło i mieszaj, aż powstaną grudki.
Owoce włóż do wysmarowanych masłem i wysypanych mąką żaroodpornych kokilek. Jeśli używasz mrożonki, rozmroź wcześniej owoce. Posyp je kokosową kruszonką.
Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C. Piecz 35 minut, aż kruszonka się zezłoci. Podawaj gorące, posypane cukrem pudrem.
<strong>4 porcje, pieczenie 35 minut, 593 kcal, ok. zł za porcję</strong>Źródło: Olivia
Przepisy Desery
Desery
Sernik Zebra
Desery
Szybka babka bez miksera
Desery
Makowiec z kratką według Ewy Wachowicz
Desery
Keks pomarańczowy na święta
Sernik Zebra
Sernik Zebra to smakowite połączenie klasycznego sernika z sernikiem czekolad...
Odsłon: 2393
Szybka babka bez miksera
Pyszna babka bez użycia miksera gotowa w kilka minut idealna na różne okazje .
Odsłon: 3528