Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne oponki w pastelowych kolorach :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Składniki
3 łyżki mąki, mleko + cukier i drożdże przygotuj rozczyn Resztę składników połącz z gotowym rozczynem ????
uformuj ciasto – rozwałkuj an około 1 cm grubości Szklanką wytnij kółka + kieliszkiem małe dziurki w środku
wstaw do piekarnika nagrzanego na 60C na 20 minut do wyrośnięcia W między czasie olej kokosowy wrzuć do dużego garnka ( ja wykorzystałam 2 słoiczki)
kiedy będzie już bardzo rozgrzany wrzucam wyrośnięte pączki po 2-3 sztuki na raz na 40 sekund przerzucając z każdej strony Po wystygnięciu dekoruje lukrem z ksylitolu i posypuje posypką