Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne oponki w pastelowych kolorach :)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 610
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 610
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Składniki
3 łyżki mąki, mleko + cukier i drożdże przygotuj rozczyn Resztę składników połącz z gotowym rozczynem ????
uformuj ciasto – rozwałkuj an około 1 cm grubości Szklanką wytnij kółka + kieliszkiem małe dziurki w środku
wstaw do piekarnika nagrzanego na 60C na 20 minut do wyrośnięcia W między czasie olej kokosowy wrzuć do dużego garnka ( ja wykorzystałam 2 słoiczki)
kiedy będzie już bardzo rozgrzany wrzucam wyrośnięte pączki po 2-3 sztuki na raz na 40 sekund przerzucając z każdej strony Po wystygnięciu dekoruje lukrem z ksylitolu i posypuje posypką