Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pastelowe imbirki"
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10598
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6120
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10598
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6120
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4739
Składniki
Do ciasta podstawowego dodaj łyżkę startego imbiru. Ciasto rozwałkuj, wytnij ciastka. Upiecz je. Posmaruj gotowymi pastelowymi lukrami.
Rada: w nieupieczonych ciasteczkach maluchy mogą zrobić dziurki – łakocie będzie można powiesić na choince.Źródło: Tina