Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pastelowe imbirki"
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 107
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 574
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 362
Przepis dnia
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świąteczny...
Odsłon: 1961
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 107
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 574
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 362
Przepis dnia
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świąteczny...
Odsłon: 1961
Składniki
Do ciasta podstawowego dodaj łyżkę startego imbiru. Ciasto rozwałkuj, wytnij ciastka. Upiecz je. Posmaruj gotowymi pastelowymi lukrami.
Rada: w nieupieczonych ciasteczkach maluchy mogą zrobić dziurki – łakocie będzie można powiesić na choince.Źródło: Tina