Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne banany smażone w miodzie
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 397
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 397
Składniki
Na patelnię wrzucamy masło i lekko podgrzewając rozpuszczamy je
W tym czasie banany obieramy ze skórki i kroimy na pół ( w poziomie)
Jeżeli masło jest już rozpuszczone lejemy troszkę miodu na patelkę i zaraz po tym wrzucamy banany
Pieczemy około 3-4min co chwilę obracając, uwaŻAjąc żeby banan się nam nie złamał
Kiedy banany są już brązowe kładziemy na talerzyku i posypujemy szczyptą cynamonu
Dla dekoracji można obok położyć 1/4 brzoskwini