Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i latwy w przygotowaniu deser,zawsze sie udaje.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414249
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2265
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414249
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2265
Składniki
Jablka umyc ,wydrazyc srodki (ogryzek i pestki) Wydrazone jablka nadziewac konfitura wisniowa i rodzynkami w rumie.Kazde jablko posypac platkami migdalowymi i zapiekac w nagrzanym do 200 st.C piekarniku przez okolo 30 minut.Po wyciagnieciu z pieca jablka polac sosem waniliowym,lub lekkim budyniem waniliowym albo ajer likierem .