Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i latwy w przygotowaniu deser,zawsze sie udaje.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9775
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1151
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11517
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 531
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9775
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1151
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11517
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 531
Składniki
Jablka umyc ,wydrazyc srodki (ogryzek i pestki) Wydrazone jablka nadziewac konfitura wisniowa i rodzynkami w rumie.Kazde jablko posypac platkami migdalowymi i zapiekac w nagrzanym do 200 st.C piekarniku przez okolo 30 minut.Po wyciagnieciu z pieca jablka polac sosem waniliowym,lub lekkim budyniem waniliowym albo ajer likierem .