Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i latwy w przygotowaniu deser,zawsze sie udaje.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3558
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 377
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1782
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3558
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 377
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1782
Składniki
Jablka umyc ,wydrazyc srodki (ogryzek i pestki) Wydrazone jablka nadziewac konfitura wisniowa i rodzynkami w rumie.Kazde jablko posypac platkami migdalowymi i zapiekac w nagrzanym do 200 st.C piekarniku przez okolo 30 minut.Po wyciagnieciu z pieca jablka polac sosem waniliowym,lub lekkim budyniem waniliowym albo ajer likierem .