Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i latwy w przygotowaniu deser,zawsze sie udaje.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7623
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2721
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7623
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2721
Składniki
Jablka umyc ,wydrazyc srodki (ogryzek i pestki) Wydrazone jablka nadziewac konfitura wisniowa i rodzynkami w rumie.Kazde jablko posypac platkami migdalowymi i zapiekac w nagrzanym do 200 st.C piekarniku przez okolo 30 minut.Po wyciagnieciu z pieca jablka polac sosem waniliowym,lub lekkim budyniem waniliowym albo ajer likierem .