Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływające się w ustach jabłuszko:) smakuje i dorosłym i dzieciakom :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1001
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12899
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1001
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12899
Składniki
jabłka umyć. przekroić na połówki, usunąć pestki tak aby powstał dołek mniej więcej na środku.
krówki podgrzewać z mlekiem na lekkim ogniu mieszając do rozpuszczenia. przygotowaną masę wlać do naszych jabłuszek. Ułożyć jabłka na blasze wyłożonej papierem śniadaniowym i piec w piekarniku w ok. 180 stopniach aż jabłka zmiękną. Gotowe.