Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływające się w ustach jabłuszko:) smakuje i dorosłym i dzieciakom :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8622
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3056
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 535
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8622
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3056
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 535
Składniki
jabłka umyć. przekroić na połówki, usunąć pestki tak aby powstał dołek mniej więcej na środku.
krówki podgrzewać z mlekiem na lekkim ogniu mieszając do rozpuszczenia. przygotowaną masę wlać do naszych jabłuszek. Ułożyć jabłka na blasze wyłożonej papierem śniadaniowym i piec w piekarniku w ok. 180 stopniach aż jabłka zmiękną. Gotowe.