Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływające się w ustach jabłuszko:) smakuje i dorosłym i dzieciakom :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25877
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3034
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1393
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25877
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3034
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1393
Składniki
jabłka umyć. przekroić na połówki, usunąć pestki tak aby powstał dołek mniej więcej na środku.
krówki podgrzewać z mlekiem na lekkim ogniu mieszając do rozpuszczenia. przygotowaną masę wlać do naszych jabłuszek. Ułożyć jabłka na blasze wyłożonej papierem śniadaniowym i piec w piekarniku w ok. 180 stopniach aż jabłka zmiękną. Gotowe.