Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczone pierogi z kapustą"
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Składniki
Posiekaj mąkę z masłem, dodaj , zagnieć, schłodź. Pokrój kapustę, zalej wodą, wsyp kminek, gotuj 15 min. Odcedź. Dodaj podsmażoną cebulę, ugotowane grzyby. Przypraw.
Rozwałkuj ciasto, wytnij kółka. Na każde kładź farsz, zlep brzegi. Pierożki posmaruj białkiem. Piecz 20 minut w temperaturze 180° C.Źródło: Dobry Tydzień