Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczone pierogi z kapustą"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7489
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2440
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7489
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2440
Składniki
Posiekaj mąkę z masłem, dodaj , zagnieć, schłodź. Pokrój kapustę, zalej wodą, wsyp kminek, gotuj 15 min. Odcedź. Dodaj podsmażoną cebulę, ugotowane grzyby. Przypraw.
Rozwałkuj ciasto, wytnij kółka. Na każde kładź farsz, zlep brzegi. Pierożki posmaruj białkiem. Piecz 20 minut w temperaturze 180° C.Źródło: Dobry Tydzień