Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczone pierogi z kapustą"
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 621
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12283
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 621
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12283
Składniki
Posiekaj mąkę z masłem, dodaj , zagnieć, schłodź. Pokrój kapustę, zalej wodą, wsyp kminek, gotuj 15 min. Odcedź. Dodaj podsmażoną cebulę, ugotowane grzyby. Przypraw.
Rozwałkuj ciasto, wytnij kółka. Na każde kładź farsz, zlep brzegi. Pierożki posmaruj białkiem. Piecz 20 minut w temperaturze 180° C.Źródło: Dobry Tydzień