Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 677
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 677
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać. Zagnieść ciasto. Rozwałkować (podsypywać mąką) . Wykroić foremkami porządane kształty. Na posmarowaną margaryną i obsypaną bułką tartą blaszkę wykładać pierniczki. Piec 10 minut w 180 stopniach. Można ozdobić według uznania. U mnie były bez.