Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1916
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1607
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1916
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1607
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2544
Składniki
Miód dodać do przegotowanej ciepłej wody, wymieszać. Po wystudzeniu połączyć z mąką, sodą i miętą. Ciasto starannie wyrobić, zawinąć w ściereczkę i na kilka dni pozostawić w lodówce. Po tym czasie formować z niego kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Piec ok. 40 min w temp. 180 stopni C