Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapachniało świętami :) --> a tak poważnie: proste, tanie, szybkie i smaczne ciacho....
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4795
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5759
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7323
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4795
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5759
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7323
Składniki
Mieszamy olej z cukrem, następnie dodajemy kwaśne mleko i resztę składników- mąkę przesiewamy i delikatnie mieszamy całość. Powstałe ciasto przelewamy na blachę i pieczemy ok. 40min w 180*C. Po ostygnięciu polewamy polewą. * przed dodaniem rodzynek sparzmy je wrzątkiem ;)