Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
podzielne, wesołe i na kazdym przyjęciu znika w zastraszającym tempie;) oczywiscie to deser dla dorosłych uczestników przyjęcia i przyznam ze troszke zdradliwy jak sie przesadzi z iloscią;) a co za tym idzie -NIE DLA KIEROWCÓW:P
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10429
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12866
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4612
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10429
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12866
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4612
Składniki
przyrządzamy galaretki-każdą z osobna, w osobnym pojemniku zgodnie z przepisem z opakowania, do kazdej dodając 100ml wody mniej niz podane jest w przepisie -mając na uwadze ze brakującą wode zastąpi 100ml elementu rozweselającego gdy galaretka będzie juz zimna (ale zanim zacznie sie zsiadać-chodzi o to żeby procenty nie uciekły podczas gotowania czy podczas procesu chłodzenia płynu)
kiedy galaretki się zsiądą kroimy je w kostke i mieszamy ze sobą tworząc kolorowe kompozycje...