Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Upiec biszkopt;)
Ananasa odsączamy i kroimy w małe kawałki.Syrop uzupełniamy wodą aby uzyskać 250ml płynu.Mieszamy z budyniem,mąką i1 łyżką cukru.Zagotowujemy.Uzyskany budyń studzimy.Margarynę ucieramy na puch,powoli dokładając żółtka i budyń.Mieszamy z ananasami.
PIANKA KOKOSOWA:
Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę i mieszamy z kokosem.Wkładamy do formy,tej, na której pieklismy biszkopt..Pieczemy na złoty kolor ok 20 min.
Na biszkopt wkładamy masę ananasowo-budyniową,przykrywamy kokosanką.Najlepiej smakuje na drugi dzień.