Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9932
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2573
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1703
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 636
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3819
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9932
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2573
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1703
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 636
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3819
Składniki
Upiec biszkopt;)
Ananasa odsączamy i kroimy w małe kawałki.Syrop uzupełniamy wodą aby uzyskać 250ml płynu.Mieszamy z budyniem,mąką i1 łyżką cukru.Zagotowujemy.Uzyskany budyń studzimy.Margarynę ucieramy na puch,powoli dokładając żółtka i budyń.Mieszamy z ananasami.
PIANKA KOKOSOWA:
Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę i mieszamy z kokosem.Wkładamy do formy,tej, na której pieklismy biszkopt..Pieczemy na złoty kolor ok 20 min.
Na biszkopt wkładamy masę ananasowo-budyniową,przykrywamy kokosanką.Najlepiej smakuje na drugi dzień.