Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie apetyczne, na każdą okazje i do wszystkiego dla każdego
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Margaryne posiekać z mąką i piwem, zagnieść , uformować kulę i wstawić do zamrażalnika na 3-4 godziny, moga być mniejsze kule np. 2 jak się nie mieści w zamrażalniku. Po wyciagnięciu wałkować w zalezności od gustu na cieniutkie bądz grubsze prostokąciki, na to nałozyc marmolade- tez w zalezności od gustu i do piekarnika, piec do zarumienia. Na końcu posypać cukrem pudrem, albo lukrem.