Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie apetyczne, na każdą okazje i do wszystkiego dla każdego
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1957
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2635
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1957
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2635
Składniki
Margaryne posiekać z mąką i piwem, zagnieść , uformować kulę i wstawić do zamrażalnika na 3-4 godziny, moga być mniejsze kule np. 2 jak się nie mieści w zamrażalniku. Po wyciagnięciu wałkować w zalezności od gustu na cieniutkie bądz grubsze prostokąciki, na to nałozyc marmolade- tez w zalezności od gustu i do piekarnika, piec do zarumienia. Na końcu posypać cukrem pudrem, albo lukrem.