Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto na każdą okazję
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
jabłka obieramy i kroimy w kostkę, możemy skropić sokiem z cytryny, jaja ucieramy c cukrem, dolewamy olej, mąkę przesianą z proszkiem i sodą oraz cynamon, miksujemy chwilę dodajemy kakao. Ciasto będzie gęste. Na końcu wsypujemy jabłka i orzechy, mieszamy i wykładamy na blachę. Ciasto pieczemy ok 1 godz w 180*C