Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4706
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12797
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7221
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4706
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12797
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7221
Składniki
ciasto : wszystkie składniki połączyć (jak kruche ciasto) i wyłożyć na blachę masa budyniowa: ugotować budyń i wyłożyć na ciasto masa serowa: białka ubić na sztywno, resztę składników połączyć ubijając mikserem, na końcu dodać ubite białko. wyłożyć na budyń. Piec około 40 minut