Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Masło ubijamy na "puch" dodajemy, serki, cukier puder i mleko w proszku miksując, do całości dodajemy rozpuszczoną w dwóch łyżkach żelatynę, Biszkopt nasączamy cappuccino, nakładamy masę, układamy na wierzchu biszkopty również mocno nasączone w cappuccino, całość polewamy czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej. Wstawiamy do lodówki na 1-2godz.