Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto które robi się samo !!!! , na zdjęciu jest połowa porcji.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Do miski po kolei dodawaj : - rozkruszone drożdże -zasyp 1 szkl. cukru -4 jajka roztrzepane -zasyp 4 szklankami mąki -zalej ciepłym mlekiem 3/4 szklanki - na koniec olej 1 szklanka
Nic nie rób !!!!! Nie mieszaj !!!!!!) Przykryj ściereczką , zostaw na 3 godziny . W tym czasie obierz rabarbar, Zrób kruszonkę z mąki, cukru, margaryny , smalcu ( nie musi być ) proporcję tak na oko .
Po 3 godzinach wymieszaj, Wyłóż na blachę Połóż rabarbar, posyp cukrem i kruszonką
Piec 30 minut w temperaturze 170-180 stopni. Owoce mogą być różne. Smacznego Na zdjęciu jest połowa porcji.