Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 752
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 405
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15164
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1847
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 752
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 405
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15164
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1847
Składniki
CIASTO: Jajka ubić z cukrem mikserem do białości i powoli dodawać resztę składników. Dobrze zmiksować
KRUSZONKA: Margarynę połączyć z cukrem, mąką i wiórkami i lekko rozetrzeć palcami by powstały kruszyny.
Ciasto wylewamy na blachę (40x25). Ułożyć na cieście jabłka i i posypać kruszonką. Włożyć do nagrzanego piekarnika w temp 180-190 stopni (góra-dół). Piec na zloty kolor.