Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Lubią dorośli i dzieci.
Odsłon: 253
Polecam. Doskonale pasują na andrzejki, katarzynki, mikołajki, pod choinkę.
Odsłon: 295
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 51
Polecam. Lubią dorośli i dzieci.
Odsłon: 253
Polecam. Doskonale pasują na andrzejki, katarzynki, mikołajki, pod choinkę.
Odsłon: 295
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 51
Składniki
CIASTO: Jajka ubić z cukrem mikserem do białości i powoli dodawać resztę składników. Dobrze zmiksować
KRUSZONKA: Margarynę połączyć z cukrem, mąką i wiórkami i lekko rozetrzeć palcami by powstały kruszyny.
Ciasto wylewamy na blachę (40x25). Ułożyć na cieście jabłka i i posypać kruszonką. Włożyć do nagrzanego piekarnika w temp 180-190 stopni (góra-dół). Piec na zloty kolor.