Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i pyszne ciasto z ulubionymi owocami:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Masło utrzyj na gładką masę. Wszystkie składniki dodawaj w kolejności: cukier, jajka, cukier waniliowy, ocet, olej i mąka wymieszana z proszkiem do pieczenia i przesiana.
Masę wylej na wyłożoną papierem blaszkę. Na wierzch wyłóż ulubione owoce, np. śliwki, jabłka, truskawki. Można posypać kruszonką. Piec 50 minut. Dodatkową zaletą ciasta jest to, że przygotowując je zimą możemy wykorzystać owoce bez rozmrażania!