Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
UDAJE SIĘ ZAWSZE - NIE MOŻE NIE WYJŚĆ!!!
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 43
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1491
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 298
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3273
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 538
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 43
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1491
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 298
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3273
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 538
Składniki
JAJKA UTRZEĆ Z CUKREM NA PIANĘ,
DODAĆ RESZTĘ SKŁADNIKÓW - NA KOŃCU OLEJ ,DOKŁADNIE WYMIESZAĆ, WYLAĆ NA BLACHĘ NA WIERZCH POUKŁADAĆ KAWAŁKI OWOCÓW, PIEC W TEMP. 180 STOPNI, POSYPAĆ CUKREM PUDREM