Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,jesienne ciasto.Jest to przepis mojej mamy.POLECAM!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 760
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424930
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10687
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 760
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424930
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10687
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Składniki
Margaryne utrzeć z cukrem.Dodać mąkę,jaja,śmietanę.Wymieszać.Następnie połączyć z budyniem i proszkiem do pieczenia-ciasto powinno być gęste.Wyłożyć na blachę,ułożyć na nim połówki śliwek bez pestek. Piec w temperaturze170*C ok.40min.