Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki można robić z każdym nadzieniem zaczynając od sera ,a kończąc na owocach
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25888
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3071
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1400
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25888
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3071
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1400
Składniki
Najpierw przesiewamy mąkę z proszkiem do pieczenia i cukrem waniliowym.
Następnie w wysokim naczyniu miksujemy wszystkie składniki. Jeśli ciasto jest za gęste dodajemy trochę wody ,a jeśli za rzadkie trochę mąki.
Prze ostatnim etapem jest nagrzanie patelni z masłem i smażyć aż z jednej jak i z drugiej strony na złoty kolor.
Ostatnim etapem jest posmarowanie naleśników serem lub jakimś domowym przetworem. Smacznego :)