Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki można robić z każdym nadzieniem zaczynając od sera ,a kończąc na owocach
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 759
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424927
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10685
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 759
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424927
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10685
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Składniki
Najpierw przesiewamy mąkę z proszkiem do pieczenia i cukrem waniliowym.
Następnie w wysokim naczyniu miksujemy wszystkie składniki. Jeśli ciasto jest za gęste dodajemy trochę wody ,a jeśli za rzadkie trochę mąki.
Prze ostatnim etapem jest nagrzanie patelni z masłem i smażyć aż z jednej jak i z drugiej strony na złoty kolor.
Ostatnim etapem jest posmarowanie naleśników serem lub jakimś domowym przetworem. Smacznego :)