Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki można robić z każdym nadzieniem zaczynając od sera ,a kończąc na owocach
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 780
To smaczny, tradycyjny polski obiad. Gołąbki, bo o nich mowa, najlepiej smaku...
Odsłon: 86
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 872
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 375
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 2126
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 780
To smaczny, tradycyjny polski obiad. Gołąbki, bo o nich mowa, najlepiej smaku...
Odsłon: 86
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 872
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 375
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 2126
Składniki
Najpierw przesiewamy mąkę z proszkiem do pieczenia i cukrem waniliowym.
Następnie w wysokim naczyniu miksujemy wszystkie składniki. Jeśli ciasto jest za gęste dodajemy trochę wody ,a jeśli za rzadkie trochę mąki.
Prze ostatnim etapem jest nagrzanie patelni z masłem i smażyć aż z jednej jak i z drugiej strony na złoty kolor.
Ostatnim etapem jest posmarowanie naleśników serem lub jakimś domowym przetworem. Smacznego :)