Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki można robić z każdym nadzieniem zaczynając od sera ,a kończąc na owocach
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Najpierw przesiewamy mąkę z proszkiem do pieczenia i cukrem waniliowym.
Następnie w wysokim naczyniu miksujemy wszystkie składniki. Jeśli ciasto jest za gęste dodajemy trochę wody ,a jeśli za rzadkie trochę mąki.
Prze ostatnim etapem jest nagrzanie patelni z masłem i smażyć aż z jednej jak i z drugiej strony na złoty kolor.
Ostatnim etapem jest posmarowanie naleśników serem lub jakimś domowym przetworem. Smacznego :)