Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pulpeciki wieprzowe po 3. roku"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13536
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 845
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12709
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13536
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 845
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12709
Składniki
Paprykę i cebulę umyj, oczyść i pokrój w drobną kostkę.
Na rozgrzanej oliwie podsmaż osobno paprykę, a potem cebulę.
Natkę pietruszki umyj i posiekaj.
Mięso włóż do miski, dodaj do niego natkę pietruszki, ostudzone warzywa i wbij sparzone jajko.
Przypraw solą i pieprzem, a potem dokładnie wymieszaj.
Z mięsa uformuj niewielkie kuleczki, włóż je do garnka z wrzącą wodą z dodatkiem masła i gotuj, aż będą miękkie.Źródło: Mam dziecko