Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu , długo utrzymujące świeżość . Ale jest tak smaczne , że momentalnie znika
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10587
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6115
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12978
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10587
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6115
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12978
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4733
Składniki
Włączyć piekarnik na 180 stopni , termoobieg. W misie miksera umieścić suche składniki. Włączyć na wysokie obroty na około 3 minuty. Sukcesywnie dodać pozostałe składniki . Po uzyskaniu jednolitej masy przełożyć do blachy wysmarowanej margaryną i wysypanej mąką . Włożyć do piekarnika. Piec 40 minut. Po przestygnięciu np. posypać cukrem pudrem.