Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 787
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1627
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6146
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8946
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 787
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1627
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6146
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8946
Składniki
ODDZIELIĆ ŻÓŁTKA OD BIAŁEK, DO MĄKI DODAĆ MASŁA I ŻÓŁTKA, WYROBIĆ CIASTO, Z BIAŁEK UBIĆ PIANĘ DODAĆ DO NIEJ CUKIER PUDER, WYROBIONE CIASTO ROZWAŁKOWAĆ, POSMAROWAĆ POWSTAŁYM Z PIANY I CUKRU PUDRU LUKREM, POSYPAĆ KROJONYMI ORZECHAMI, WYCIĄĆ CIASTKA PIEC NA ZŁOTY KOLOR