Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyszna karkówka"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 444
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 444
Składniki
Czas: 150 minut. Poziom: średni. 380 kcal/porcja.
: 1. Do miseczki wlej olej i dodaj pozostałe marynaty: zmiażdżony czosnek, majeranek, zioła prowansalskie, paprykę mieloną, musztardę i miód. Wymieszaj.
Mięso nasmaruj marynatą. Owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na całą noc.
Podsmaż mięso z każdej strony i przełóż do żaroodpornego naczynia.
Piecz 100 minut w temp. 200 stopni C, polewając je co pewien czas sosem z pieczeni.Źródło: Tele Tydzień