Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyszna karkówka"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1731
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2065
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1731
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2065
Składniki
Czas: 150 minut. Poziom: średni. 380 kcal/porcja.
: 1. Do miseczki wlej olej i dodaj pozostałe marynaty: zmiażdżony czosnek, majeranek, zioła prowansalskie, paprykę mieloną, musztardę i miód. Wymieszaj.
Mięso nasmaruj marynatą. Owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na całą noc.
Podsmaż mięso z każdej strony i przełóż do żaroodpornego naczynia.
Piecz 100 minut w temp. 200 stopni C, polewając je co pewien czas sosem z pieczeni.Źródło: Tele Tydzień