Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyszna karkówka"
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Czas: 150 minut. Poziom: średni. 380 kcal/porcja.
: 1. Do miseczki wlej olej i dodaj pozostałe marynaty: zmiażdżony czosnek, majeranek, zioła prowansalskie, paprykę mieloną, musztardę i miód. Wymieszaj.
Mięso nasmaruj marynatą. Owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na całą noc.
Podsmaż mięso z każdej strony i przełóż do żaroodpornego naczynia.
Piecz 100 minut w temp. 200 stopni C, polewając je co pewien czas sosem z pieczeni.Źródło: Tele Tydzień