Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyszna karkówka"
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20821
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9543
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2095
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4096
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 722
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 364
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20821
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9543
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2095
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4096
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 722
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 364
Składniki
Czas: 150 minut. Poziom: średni. 380 kcal/porcja.
: 1. Do miseczki wlej olej i dodaj pozostałe marynaty: zmiażdżony czosnek, majeranek, zioła prowansalskie, paprykę mieloną, musztardę i miód. Wymieszaj.
Mięso nasmaruj marynatą. Owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na całą noc.
Podsmaż mięso z każdej strony i przełóż do żaroodpornego naczynia.
Piecz 100 minut w temp. 200 stopni C, polewając je co pewien czas sosem z pieczeni.Źródło: Tele Tydzień