Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyszna karkówka"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7557
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2316
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7557
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2316
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 523
Składniki
Czas: 150 minut. Poziom: średni. 380 kcal/porcja.
: 1. Do miseczki wlej olej i dodaj pozostałe marynaty: zmiażdżony czosnek, majeranek, zioła prowansalskie, paprykę mieloną, musztardę i miód. Wymieszaj.
Mięso nasmaruj marynatą. Owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na całą noc.
Podsmaż mięso z każdej strony i przełóż do żaroodpornego naczynia.
Piecz 100 minut w temp. 200 stopni C, polewając je co pewien czas sosem z pieczeni.Źródło: Tele Tydzień