Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser lodowy z bezami, serkiem mascarpone i ciepłymi malinami. Z pozoru zwykły deser, jednak połączenie wszystkich smaków ,daje nam niezwykle czarujący efekt.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
Bezy pokruszyć i wymieszać z serkiem, przełożyć do pucharka. Dołożyć 3 gałki lodów. Maliny podgrzać z cukrem pudrem do smaku i polać lody. Ułożyć owoce wg. uznania, dodać bitą śmietanę i całość udekorować czekoladą. Życzę smacznego