Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie , smaczne, nie wymaga umiejetmosci kulinarnych... b.dobre na deser, obiad jak kro woli...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5822
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7486
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4924
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5822
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7486
Składniki
ubij zoltka z cukrem waniliowym i cukrem zwyklym,dodaj make, nastepnie ubij balka z sola i wymieszaj ,jablka obierz ze skorki, dodaj cynamonu do smaku,pokroj w talarki dodaj do reszty wymieszaj i kladz na rozgrzany olej,upiecz na zloty kolor,podawaj gorace ze smietana i cukrem , jak kto woli,, smaczne- poprostu pycha, mozna tak zrobic kazdy owoc jezeli masz ochote ...